Graag brengen we partijen (stake-holders) uit de agro food keten bij elkaar, om te zorgen voor meer ontmoetingen en daarmee kennis uitwisseling tussen agro food sectoren. Op deze wijze kunnen logistiek gerichte uitdagingen die in deze ketens spelen, beter en sneller aangepakt worden. Immers over de ketens heen is meer dan 80% van uitdagingen generiek, denk aan digitalisering, circulariteit, Carbon footprint. Ketenaanpak zorgt voor samenwerking en waardecreatie binnen de agro- en foodwereld. Het is dé manier om de sector toekomstbestendig te maken met efficiënte en duurzame (intensieve) productie, voedselzekerheid waarborgen en betrouwbaar zijn naar de consument.

PROGRAMMA BIJ SUPPLY CHAIN VALLEY LIMBURG – 30 oktober 

10.30 uur: keuze bedrijfsbezoek 

  • Keuze uit: Hessing Supervers Venlo of Brosa Farming Venlo – Velden

12.30 uur inloop, koffie vlaai of lunch voor de excursie deelnemers


13.00 uur – Keynote sprekers

  • Frank Hessing, Hessing Supervers – visie Hessing op de supply chain en relatie met Retail/foodservice
  • Merijn Luijkx, Rabobank – Waarde creatie (financieel) komt uit de keten!
  • Bas Boots, LLTB – Agro keten en voedselzekerheid
  • Tussendoor korte break 
  • Henk Kras, Circular Plastics – Circulaire plastic keten: “het kan wel”

16.30 uur (circa) borrel & netwerken

Meld je nu aan!