Plan hier uw route naar Technology{}Pull


Office

Sinds april hebben we ons kantoor in het hart van de Agri & Food Business, AGRI & FOOD PLAZA, in onze woonplaats ‘s-Hertogenbosch.

De AGRI & FOOD PLAZA is een open kantooromgeving waarin AGRI & FOOD-bedrijven hun werkruimte hebben. Het is de thuisbasis van o.a. de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO), de boerenorganisatie van de regio. De basis van Agri Food Capital waarin industrie, publieke autoriteiten en kennisinstellingen samenwerken om groei en innovatie in agrifood te bereiken. Het is ook de thuisbasis van de Grow-campus met innovatieprojecten zoals FARM-IT. Er zijn hier ook veel kleine AgFood-bedrijven gevestigd.

AGRI & FOOD PLAZA is rechtstreeks verbonden met de faciliteiten van de HAS Hogeschool. HAS biedt bachelorstudies en minors voor de Nederlandse en internationale markt in agribusiness, food en leefomgeving.

Technologie {} Pull blijft werken vanuit deze innovatieve en inspirerende omgeving in AgFood, Horticulture en HighTech voor haar klanten & projecten zoals FreshUpstream, GLAS4.0, FruitmastersNEXT, DOOR, Smart Horticulture Asia, etc.

(Copyright afbeeldingen: www.agrifoodplaza.nl)

Adres

Agri&Food Plaza
Onderwijsboulevard 225
5223 DE ‘s Hertogenbosch

Met de auto
Voor automobilisten is er ruime parkeergelegenheid beschikbaar. Wij raden u aan om de navigatie in te stellen op Vlijmenseweg 1A, ‘s-Hertogenbosch om bij de parkeergarage uit te komen. Mail uw kenteken naar receptie@agrifoodplaza.nl en de speedgate opent automatisch.

Met het openbaar vervoer
U kunt Agri&Food Plaza ook bereiken met het openbaar vervoer. U kunt de bus pakken vanaf de halte Centraal station en uitstappen bij de halte Onderwijsboulevard. Loopt u liever een stukje? Het is ongeveer 15 minuten lopen vanaf het centraal station ‘s-Hertogenbosch. Volg de volgende route vanaf Centraal station:
Verlaat het station aan de achterzijde (kant van spoor 7). Neem hier de roltrap naar beneden en loop rechtdoor over de Leeghwaterlaan. Loop deze helemaal af tot u op de kruising komt met de onderwijsboulevard. Sla hier links af en loop alsmaar rechtdoor. Agri&Food Plaza ligt aan het einde van de straat, bijna op de kruising met de vlijmenseweg.

Meer weten?

Wilt u meer te weten komen over Technology{}pull?